Afbeelding

Het elfde gebod: gij zult geen reclamefolders onder ruitenwissers doen!

Gospel_cornutus

Advertenties

5 reacties op “Het elfde gebod: gij zult geen reclamefolders onder ruitenwissers doen!

 1. Dit is het soort praktijken waar ik een bloedhekel aan heb. Ik begrijp ècht niet waarom ze daar niet tegen optreden. Als ik iemand zie die dit wil doen bij mijn wagen heeft dan kan ie gelijk opsodemieteren.
  Geheid dat een groot deel van de chauffeurs dit vod op de grond gooit met alle visuele en andere vervuiling tot gevolg. En dan maar klagen dat de straten er als een belt bij liggen …
  Het merendeel overtreedt de wet (er staat geen verantwoordelijke uitgever op) en denkt er zich van af te maken door er in kleine print op te vermelden “niet op de openbare weg gooien”.
  Heren en dames ‘bussers’ : wij hoeven deze zooi niet. Nu niet, straks niet en nooit niet !
  De winnaars in deze categorie zijn het gajes die kaartjes onder je raam schuiven waarop ze je aanmanen hun te contacteren om je wagen te kopen. Een grote boel oplichters èn dieven. De kans om effe te kijken of er iets van waarde in je auto ligt en hoppa, direct gepiept.
  Neen, deze jongen hoeft van zo’n boeren geen eieren.
  Hehe, lucht dat op zeg …

  • 😉
   Ik ben altijd blij als ik een luisterend oor kan lenen. Je hebt gelijk. In Utrecht staan duizenden fietsen rond het centrale station. Soms doen grapjassen als reclame op elke fiets een plastic zadelhoesje. Een grote bende is het gevolg.
   Maar wij krijgen deze specifieke spammers nog wel. Zij denken met hun gerejoice dat er straks een hemel is waar zij lekker kunnen genieten van rust, mooie muziek en engelen. Nu, wij weten wel beter. Hahaha. Maar dat vertellen we ze lekker niet!

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s