Gemist door NU.nl: de grootste pizza ter wereld in Rome

De volprezen berichtensite NU.nl is nooit vies van een lekkere wereldprimeur. Of het klopt of niet, NU plaatst het ene fijne bericht na het andere. Best lekker als je eens geen inspiratie hebt, als blogger. Je kunt zeggen van NU wat je wilt, maar niet dat ze snel een nieuwtje missen. Daarom ben ik best trots te melden dat dit weekend de grootste pizza ter wereld gepresenteerd werd in Rome. Dat nieuws werd zo terloops gebracht dat NU ’t eenvoudigweg gemist heeft.

Tijdens de afsluitende campagne voor de Italiaanse verkiezingen verzamelden zich tienduizenden linkse sympathisanten om de 64-jarige komiek en deelnemer aan de verkiezingen Beppe Grillo te horen spreken. Al die mensen pakten samen op een reusachtige pizza voor de kerk van Sint Jan van Lateranen.

pizza

NRC Next, 25 februari 2013

Advertenties

6 reacties op “Gemist door NU.nl: de grootste pizza ter wereld in Rome

  1. Die zijn er nog wel en er wordt geregeld gemopperd op de foutjes in NRC Next. Zo nu en dan verweert een redacteur zich door het boetekleed aan te trekken en in een adem door te melden dat in de overige dertig miljard woorden toch maar mooi géén fouten zagen 😉

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s