Eindelijk goed nieuws!

.

Gordon reist vanaf december in zijn eentje de wereld rond. De “artiest” moet even weg, hij kan er niet meer tegen, hier in Nederland. Volgens de voormalige krullenbol lijkt het wel alsof hij de ellende aan zijn kont heeft hangen. Hoe is het toch mogelijk, die gozer is de vriendelijkheid zelve, nooit een onvertogen woord over anderen, zijn televisieprogramma’s zijn het toonbeeld van respect en zorgvuldigheid en hij zingt ook nog eens de sterren van de hemel.

Gordon zit er echter helemaal door en hij weet niet hoeveel hij nog kan hebben. Daarom smeert hij hem voor een lekker stukje ontspanning. Hij kijkt ernaar uit om eens heerlijk alleen te zijn, dan is-ie ook niemand verantwoording schuldig. Zo gaat hij naar Australië, naar Nieuw-Zeeland, Bora Bora, Hawaï, Los Angeles, Cuba, Panama, Suriname en Buenos Aires. En vervolgens weer terug naar Amsterdam.

Met dat alleen zijn zal het wel loslopen: de lawaaimaker gaat allerlei vrienden bezoeken en volgens hem zullen er onderweg nog wel mensen aanhaken. Als hij daar nou maar geen ruzie mee krijgt. Ik zou zeggen, Gordon fijne jongen, waarom slechts een paar maanden? Neem lekker je tijd, ga er een paar jaar tussenuit. Je hebt het verdiend! En wij gunnen je het van harte!

Advertenties

6 reacties op “Eindelijk goed nieuws!

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s