Zo blij zijn als een blondje met 4G

.

Blij zijn betekent volgens Van Dale

in aangename stemming, hetzij om iets goeds dat iem. ten deel is gevallen, hetzij om iets kwaads dat iem. bespaard is gebleven.

Als voorbeeld geven zij “Zo blij zijn als een kind”. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat jonge breinen gevoeliger zijn voor beloningen dan oudere breinen. Neurologen ontdekten dat dat komt doordat bepaalde hersengebieden dan gevoeliger zijn voor de signaalstof die ons blij maakt.

Persoonlijk word ik heel erg blij als iemand anders heel erg blij is. Maar ik vind die uitdrukking “Zo blij zijn als een kind” wel een beetje oubollig en niet meer van deze tijd. Ik stel daarom voor dat we voortaan de titel van dit stukje gebruiken om een heeeeeel blij iemand aan te duiden.

UTRECHT – KPN heeft als eerste provider het 4G-netwerk gelanceerd in Utrecht.

De hele randstad is nu voorzien van het supersnelle internet voor smartphones en tablets. In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam was het netwerk al uitgerold. KPN verwacht dat medio 2014 heel Nederland over 4G kan beschikken.

Met 4G kunnen klanten tien keer zo snel internetten, streamen en uploaden. Vodafone gaat vermoedelijk als volgende live met het netwerk, T-Mobile volgt dit najaar en Tele2 komt volgend jaar met zijn eigen 4G-netwerk, zo is de verwachting.

supersnel

Bron: RTV Utrecht

Advertenties

2 reacties op “Zo blij zijn als een blondje met 4G

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s