Het moet toch niet gekker worden met die politie!

Gisteren schreef ik dat je gekke dingen gaat zien/doen als je lange tijd in afzondering leeft. Maar we weten inmiddels ook al lang dat je van werken bij de politie ook niet lekker wordt. De politie in de provincie Utrecht vond het kennelijk weer eens tijd om iemand op te pakken. Een zich ‘verdacht’ gedragend individu is dan al gauw de klos.

EEMNES – Een persoon die zich verdacht gedroeg door met een capuchon op bij een tankstation in Eemnes rond te lopen, heeft vrijdagavond de politie behoorlijk bezig gehouden.

De verdachte situatie in de buurt van de Laarderweg zorgde ervoor dat de politie met meerdere wagens, honden en de politiehelikopter de buurt begon uit te kammen.

Eén iemand werd aangehouden omdat die geen identificatie op zak had maar de politie kon niet bewijzen dat de verdachte verder nog strafbare feiten had gepleegd of dat van plan was.

Bron: RTV Utrecht

Jezus, waar gaat dat naartoe?

Advertenties

7 reacties op “Het moet toch niet gekker worden met die politie!

  1. Naar Amerikaanse praktijken waarbij een vergelijkbaar incident zelfs een leven heeft gekost, omdat een drankje en een zakje snoep er verdacht uitzagen…

  2. Geen misdaad zonder verdacht gedrag, dat is de les. Gewoon iedereen die verdacht doet oppakken scheelt natuurlijk wel in de misdaadcijfers. Alleen, als iedereen dat privé ook gaat doen, zal het aantal scheidingen wel snel oplopen….

  3. Zolang ze eerst vragen stellen en dan pas schieten… Heb je tenminste nog iets om aan je (klein)kinderen te vertellen. “Opa is eens urenlang door de politie ondervraagd omdat ie een snoepreep bij zich had” Die kleine heeft gegarandeerd nooit gaatjes in zijn tanden!

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s