Ik zou het inderdaad niet aan de grote klok hangen

Twee hotemetoten uit de financiele wereld, scheidend topman van ING Jan Hommen en Niek Hoek van verzekeraar Delta Lloyd, denken dat het economisch herstel in Nederland aanstaande is.

export_nos

Maar al te euforisch willen ze niet zijn, aldus de NOS.

Er zijn tekenen dat het dieptepunt van de economische crisis voorbij is, al wordt het nog niet van de daken geschreeuwd.

Twee topmannen uit de Nederlandse financiële wereld toonden zich vandaag voorzichtig optimistisch. (…) Het voorzichtige optimisme is ook tot de beurzen doorgedrongen. De Amsterdamse graadmeter AEX staat op het hoogste niveau van dit jaar.

Met name verwachten de mannen dat Nederland juist door zijn export- en doorvoerpositie mee zal liften op de economische groei van onder ander Duitsland. Terecht overigens dat ze het niet van de daken willen schreeuwen, want kijk eens goed naar die foto die bij het artikel stond. “He ja, laten we onze goederen eens lekker via Nederland vervoeren, daar doen ze altijd zo voorzichtig met onze containers!”

Advertenties

3 reacties op “Ik zou het inderdaad niet aan de grote klok hangen

  1. Wat dacht je van de doorvoer van aardolieprodukten? Minstens zo belangrijk voor de Nederlandse economie. Aan het eind van de pijplijn zijn ze zelfs goedkoper dan in het afvalputje van Europa, dat de op twee na grootste Importeur ter wereld is van aardolie.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s