Cornutus is ernstig in gebreke gebleven

Ik was het glad vergeten: ik moest jullie nog laten weten wie nou toch die spannende wedstrijd Visspecialist van het Jaar 2013 heeft gewonnen. Het is niet Tom Tuijp uit Vleuterweide geworden, helaas. In de categorie winkel heeft Vishandel Koning uit Amstelveen zowel de juryprijs als publieksprijs gekregen, geen geringe prestatie. De juryprijs in de categorie ambulant (met die blauwe zwaailichten) ging naar Ru-Vis, de publieksprijs in die categorie ging naar Visspecialist de Dolfijn.

Door het uitzonderlijk hoge niveau van de deelnemers werd in juni van dit jaar besloten geen drie, maar vijf deelnemers in de categorie winkel te nomineren voor de finale. In de finale streden Fish ’n Food Apeldoorn, Vishandel Koning Amstelveen, Ru-Vis Leusden, Volendammer Visspecialist H. Schilder Amstelveen en Volendammer Visspecialist Tom Tuijp Vleuten tegen elkaar. De finalisten in de categorie ambulant waren Ru-Vis, Visspecialist De Dolfijn en Visspecialiteiten Henk Kok & Zn.

‘We zijn echt omver geblazen door de kwaliteit van de evenementen. Het is voor het eerst dat we de finale op locatie laten spelen, maar het is een geweldig succes geworden,’ aldus Marjan Bouman, voorzitter van de jury.

Bron: persbericht visverkopers

Tijdens het speciale beursgala op de Visbeurs 2013 werden de winnaars bekend gemaakt. Van zo’n heugelijk evenement met een hapje, een drankje en een woordje worden gelukkig ook foto’s gemaakt en – nog gelukkiger – ook op internet gezet.

vis1

Advertenties

4 reacties op “Cornutus is ernstig in gebreke gebleven

  1. Dat doet pijn … Ik heb de vlaggen ten huize T half-stok laten hangen uit respect. Hopelijk is dubbel T zijn verlies niet te weten aan jouw afwezigheid op het evenement. Voor je het weet schuiven ze jou de zwarte piet door en dan heb je geheid de poppen weer aan het dansen.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s