Een raadseltje

flipover_retour

Gemaakt op het werk. In welke – overigens verlaten – kamer zou ik deze flipover gefotografeerd hebben?

 1. In kamer A3.22
 2. In kamer A3.44
 3. Elders. Licht je antwoord toe.
Advertenties

21 reacties op “Een raadseltje

 1. Even vooropgesteld: de kamer was niet verlaten, jij stond er immers bovenstaande foto te maken. Verder maak ik uit de beduimelde staat van het papiertje op dat de flipover vervoerd is, en aan de lichtinval te oordelen is de foto ’s ochtends gemaakt.
  De vorige gebruiker heeft dus waarschijnlijk ’s avonds overgewerkt en heeft bovendien niet de moeite genomen om het gebruikte blad af te scheuren, was dus moe en heeft het ding niet teruggebracht. Aangezien kamer A3.44 helemaal niet bestaat bevindt de flipover zich dus elders.
  Elementary, dear Watson.

 2. Een instinker maar je hebt me niet liggen : Antwoord C !
  De beduimelde toestand wijst er inderdaad op dat de boodschap er al een hele tijd op zit maar dat is slechts een afleidingsmanoeuvre om de speurneuzen in een andere richting te doen kijken. Waar iedereen zich aan laat vangen is dat noch Kamer 3.22 noch Kamer 3.44 bestaat ! De juiste naam van de plaats des onheils is namelijk – tromgeroffel – A 3.22. Ga maar eens kijken bovenaan of naast de deuren.
  En aangezien jullie een goed gemotiveerd en plichtbewust team zijn worden alle uitgeleende spullen per direct na gebruik naar de plaats gebracht waar ze werden ontleend zijnde de plek : A 3.22.
  Goed geprobeerd maar niet met deze jongen …

 3. Hij staat in jouw kamer. Jij bent niet een heel gebouw doorgelopen om te zien of er nog ergens een flipover te fotograferen was. En als jouw kamer A3.22 zou zijn hoefde er geen briefje op. Jouw kamer is dus A3.44 en daar staat hij.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s