Hè hè, dat begint erop te lijken!

Na het debacle van gisteren, waar bij een berichtje een foto van een volkomen ongeschonden voordeur de suggestie moest wekken dat er ingebroken was, gaat het nu eindelijk de goede kant op. Niet met het aantal inbraakpogingen, maar wel met de ondersteunende foto.

kop_inbraak_kanaleneiland

inbraak_kanaleneiland

UTRECHT – In het Utrechtse Kanaleneiland is een jonge inbreker opgepakt.

Vrijdagavond kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Marco Pololaan.
Toegesnelde agenten zagen nog net iemand wegrennen. De achtervolging werd ingezet en op de Afrikalaan kon de 16-jarige jongen uit Utrecht worden aangehouden.
Bij de woning was een deur opengebroken en een ruit vernield. Het is nog onbekend of er wat is gestolen. De jongen zit vast voor verhoor.

Jammer dat die fotografe Valerie niet even de tijd nam om de dader op de gevoelige plaat te krijgen. Leermomentje!

Advertenties

12 reacties op “Hè hè, dat begint erop te lijken!

  1. Afgelopen week kwam er een preventieteam aan de deur met een folder en een tijdschakelklok. Er schijnt hier ook meer ingebroken te worden. Gelukkig nog niet meegemaakt en hoop het zo te houden.

    • Ha. De politie waarschuwt voor mensen die aanbellen en in je huis willen kijken. Twee weken geleden kwamen twee beveiligers van Securicor aan de deur. Wilden adviseren over de beveiliging van ons huis. Niet gedaan, wel mailtje naar de politie dat die gasten hier rondlopen. Kon de politie niets tegen doen, zeiden ze. Vandaar mijn wantrouwen tegen de sterke arm der wet.

    • Ik vermoed met de helikopter, want daar zijn ze zo dol op. Ik ben bang trouwens dat een foto van rennende politieagenten al snel verkeerd wordt begrepen: die slaan op de vlucht 😉

    • Volgens mij zijn al die foto’s de de regionale nieuws-apps gebruiken stockfoto’s. Zelfde soort onberispelijke en daardoor onpersoonlijke afbeeldingen, zonder enige herkenning van merken, logo’s en dergelijke.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s