Wat nou kerst?

Als je je nu een beetje verveelt met de kerstdagen, dan kun je altijd op zoek naar leuke berichtjes die de kerstgedachte uitdragen. Dit is er alvast een op RTV Utrecht.

UTRECHT – Stress onder reizigers leidde maandagochtend tot een opstootje op het station van Zutphen. Een Utrechtse man trapte daar een vrouw in de rug die op de trap in de stationshal tegen hem aanliep. De 26-jarige vrouw pikte dat niet en gooide ten overstaan van meerdere getuigen haar koffie over de Utrechter heen. Uiteindelijk is de politie langsgekomen en kreeg de 39-jarige man een proces-verbaal mee naar huis.

RTVU_reactiesvanlezers

Hè, gezellig. De kerstgedachte ten top..!
Ber uit 030 | 24-12-2013 16:42 uur

Beste het is bij Kerst. Wees lief voor elkaar. Stelletje stresskippen.
A.S. uit Utrecht | 24-12-2013 16:53 uur

Warme koffie kan ernstige brandwonden veroorzaken. De vrouw is niet aangeklaagd wegens poging tot zware mishandeling c.q. verminking? Die man moet ook aangifte doen tegen die vrouw!
A.R. uit Hilversum | 24-12-2013 17:22 uur

Wees nou eens een beetje aardig voor elkaar. Per ongelijk een botsingje kan iedereen overkomen. En zeker nu de kerstdagen voor de deur staan kan je daar eens wat extra aandacht aan schenken.
Robbert uit Zeist | 24-12-2013 17:22 uur

Wat een lompe kerel zeg….dat doet die dame toch niet voor niks? Mooie actie van die koffie, hopelijk alleen over zijn kleding. En daar sta je dan als volwassen vent “ja maar zei begon”.
Dick uit Nieuwegein | 24-12-2013 17:34 uur

Advertenties

13 reacties op “Wat nou kerst?

  1. Vaak vind ik de reacties vreemd. Die lees ik liever dan het artikel. De reactie van A.R. bijv. NS koffie is niet zo heet..Jammer dat ze maar één kop in haar hand had. Oh ja, het is kerst, dat was ik even vergeten

  2. Een beetje empathie van de lezer zou op zijn plaats zijn. Hoe lang stond die man daar al te wachten op de trein ? Ha ! En dat in het station van Zutphen. Wel dàt bedoel ik. Krijgt hij op de koop toe nog een bekeuring. Op Kerst ! Straffe koffie ! …

  3. Wie weet is die vrouw ook wel bekeurd, want eigen rechter spelen mag niet.
    Maar voor een krantenkopje moet je het natuurlijk wel sensationeel neerzetten zodat je ook ondoordachte reactie krijgt. Eigen schuld is makkelijk gezegd, tot je er zelf staat en een koffieleutende vrouw, uiteraard met in haar andere hand een ipot, tegen je aan stoot.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s