Wie durft nog te beweren dat Oost-Europeanen niet werken voor hun geld?

Gisteren schreef ik een stukje over de inbreker in Arnhem, die later ook in Wilnis zijn slag zou hebben geslagen. Diezelfde man is ruim voor hij in Arnhem en in Wilnis aan de bak ging, ook al bezig geweest in Elst.

elst_oost1

Het is weer vroeg donker. Dat weten helaas ook straatrovers, woninginbrekers en overvallers. Die slaan juist in de donkere dagen hun slag. Hoe voorkomt u dat u slachtoffer wordt?
Bij Manon van Wel (32) werd vijf jaar geleden ingebroken. Ze was niet eens thuis toen de inbreker zijn slag sloeg. En de crimineel had “slechts” een iPad meegenomen, zegt ze. Toch heeft ze drie jaar lang heel slecht geslapen. ‘Het is het idee dat iemand bij je thuis is geweest.’
Hoewel ze na de inbraak meteen goede sloten op de deur heeft laten zetten en alle preventietips ter harte heeft genomen, voelt Manon zich nog steeds niet altijd veilig in haar eigen huis.

Zie je wie de dader was?

elst_oost2

Het moet niet gekker worden! Maar dat wordt het wel, let maar eens op!

Lees de eerdere verhaaltjes uit de serie Wie is toch die vent op die foto:

De inbreker van Wilnis

De inbreker van Wilnis duikt op in Arnhem

Advertenties

12 reacties op “Wie durft nog te beweren dat Oost-Europeanen niet werken voor hun geld?

  1. Er is dus een standaardfoto voor ‘de’ Oost-Eurpese inbreker. Zouden ze een bestandje hebben voor zoiets? De Afrikaanse moordenaar, de boemelende wildplasser…..

  2. Maar die inbrekers zien ook dat mensen met hun spullen bij kunst en kitsch waren en voor 40.000 aan de muur hebben hangen.
    En moet je nu zo’n terrasdeur zien met al dat glas. Een glassnijder en een wc-plopper zijn genoeg.

    • Dat geloof ik direct! Ik wil niets bagatelliseren, begrijp me niet verkeerd. Ik wil laten zien hoe zeer alle media en andere bedrijven steeds hetzelfde doen en elkaar imiteren. Bovendien vind ik het grappig dat steeds dezelfde foto opduikt. Let maar op, we gaan meer van deze onverlaat zien de komende dagen. 😉

  3. Wie is de uitgever van al die lokale bladen? Een gezamenlijk thema, gedicteerd door de centrale, aangevuld met lokaal politienieuws i.s.m. met een preventiebedrijf als advertentieklant, is dan snel geregeld. Leuke klus voor 1e jaars commerciele stagiare die projectplanning moet leren.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s