De inbreker van Wilnis is geen kleine sufferd!

Op 11 april 2011, dus ruim twee jaar voor RTV Utrecht gewag maakte van de inbreker van Wilnis, berichtte de Volkskrant al over hem.

volkskrant_inbraak

Een inbreker heeft de rechtmatige bewoners van een woning aan de Sir Winston Churchillaan in Rijswijk gisteravond buitengesloten. Dat maakt de politie bekend.
Een gezin uit Rijswijk was zondagavond rond half negen de auto aan het inladen voor hun woning en liet de voordeur op een kier staan. Toen de bewoner weer naar binnen wilde, bleek de voordeur op het nachtslot te zitten. Hierop belde de eigenaar de politie. Hij was benieuwd wat er in zijn woning gebeurde en ging alvast via de achterdeur naar binnen, nadat hij over zijn eigen schutting was geklommen.
Binnen liep de bewoner de inbreker tegen het lijf, die er met een onbekende buit vandoor ging. De eigenaar zag dat er op de eerste verdieping van zijn huis kamers waren doorzocht.

Dat is kras! Wie zou dat geweest zijn? Misschien hebben ze er wel een mooie originele foto bij. Dit keer had de bewoner kennelijk een telelens op zijn camera zitten.

volkskrant_inbraak1

Haha, díe kennen we!

Lees de eerdere verhaaltjes uit de serie Wie is toch die vent op die foto:

De inbreker van Wilnis

De inbreker van Wilnis duikt op in Arnhem

De inbreker van Wilnis duikt op in Elst

Advertenties

17 reacties op “De inbreker van Wilnis is geen kleine sufferd!

    • Wat Henk van Blijderveen hierboven zei: “Op zijn tellen en vingers passen…”. Een kleine trap tegen het raam en de man laat het wel uit zijn hoofd om het nogmaals te proberen.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s