Google Maps wijst het juiste bed in Zaltbommel!

Onlangs waren we op een zondagmiddag Zaltbommel. Wat een leuk plaatsje is dat zeg. Een echte vestingstad met eeuwenoude gebouwen. Heel veel kunstnijverheid ook, veel beelden en leuke doorkijkjes. En natuurlijk de rivier, de Waal. Het was een beetje bewolkt en het licht niet zo denderend, dus ik heb geen echt interessante foto’s gemaakt, die houden jullie nog te goed.

Daar moeten we nog een keer heen gaan, zeiden Bep en ik tegen elkaar. Misschien wel leuk om er een keertje te overnachten. Wij hebben altijd van die wilde ideeën. Dus terwijl we terugwandelden naar de auto tikte ik op mijn androwiede telefoon bij Google Maps in: overnachting in zaltbommel. Er kwamen een paar locaties tevoorschijn, waaronder een bed and breakfast waar we langsgelopen waren. En juist aan de rand van het oude plaatsje had Google er nog een gevonden.

Overnachten in Zaltbommel

Het Dermatologisch centrum Breda, dat kennelijk een dependance heeft in Zaltbommel. Dat lijkt me wel wat, een weekeindje overnachten in Zaltbommel en je ondertussen fijn laten behandelen aan van alles en nog wat. En denk erom hè, het zijn tovenaars daar aan de Waal:

derma_zaltbommel

15 reacties op “Google Maps wijst het juiste bed in Zaltbommel!

  1. Is een liedje over Zaltbommel. Het refrein:

    En te midden van die rommel, rommel
    Dreef de torenspits van Bim-Bam-Bommel
    En te midden van die rommel, rommel
    Dreef de torenspits in ’t rond.

  2. Ik zie nergens staan dat je er ook overnachten kan, of heeft dat ‘mooi ouder worden’ er iets mee te maken? Je gaat naar bed, en als je dan weer wakker wordt ben je mooi een dag ouder geworden.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s