Schijtziek worden ze ervan, daar in Linschoten!

Linschoten is een dorpje onder de rook van Woerden. Bij noorderwind althans. Met een pietepeuterig klein eeuwenoud ‘centrum’. En veel water, waardoor de gedachte aan Venetië van het Noorden zich onmiddellijk opdringt. Ze hebben daar ook een paar restaurants, waaronder “De Burgemeester”. Er tegenover loopt een watertje, de Korte Linschoten met een brede strook gras erlangs. De ideale wandel- en uitlaatplek derhalve.

Poepgoed

Ook namens de gemeentesecretaris trouwens.

Advertenties

20 reacties op “Schijtziek worden ze ervan, daar in Linschoten!

 1. Hier zit een verhaal achter. Hebben honden die werden uitgelaten (of moet ik dan uitgelaten honden) zeggen te hard geblaft, hebben ze met zoveel poeha hun behoefte gedaan dat de geur in het restaurant binnendrong, hebben de baasje van de honde te hard lopen schreeuwen, houden restaurantbezoekers niet van honden, zitten er eenden die door honden worden opgejaagd. Wat zou er toch gebeurd dat genoeg aanleiding was om dit bord te plaatsen?

  • Dat bedoel ik. Ik zou eerder zeggen dat je ter voorkoming van overlast in het restaurant je hond juist wel daar op het gras moet laten kakken. Stel je voor dat ze het binnen doen! Sommige mensen moet je werkelijk alles uitleggen, vind je ook niet?

 2. Wat een tijden! Een vermakelijk suggestief “Vriendelijk verzoek, dringend bevel” gehalte van een burgemeester die geen burgemeester is. Geen probleem, men kan ook wandelen met de hond op publiek terrein. Als ‘wandelen’ overlast veroorzaakt, heeft de eigena(a)r(esse) van “De Burgemeester” een probleem.
  Suggestie: om nóg meer ontzag in te boezemen de naam van het restaurant veranderen in “De Hoofdcommissaris” of “vriendelijk verzoek, dringend bevel”, fictief Idéfix knuffelen als Obelix langs komt.

 3. Lastig. Als het een openbaar grondje is, heeft de uitbater daar niets over te vertellen, hij kan niet meer dan dit vriendelijke verzoek doen. Nog altijd beter dan een behoefte natuurlijk 😉

 4. Je ziet het net niet, maar die stoelen en tafels staan daar natuurlijk gewoon buiten en dan gaan die honden recht op het eten af. Dan vinden de gasten de hond in de pot. Dat kan niet de bedoeling zijn.

 5. Achter de geforceerde beleefdheid van de woordkeus proef je gewoon de ingehouden, tandglazuurversplinterende woede. Eigenlijk wil de burgemeester zeggen “als jullie nu gtvdgtvr nu niet snel oprotten met die #%$! schijthonden dan trap ik je &*%$ door je #%*!”

 6. Haha! De Burgemeester is een 1-sterren restaurant. De ingang ligt 10 meter van deze ‘schijtzone’ af en geloof me: elke hond uit Linschoten en directe omgeving laat daar een keutel 🙂 Hoe ik dat weet? Mijn vrouw komt uit Linschoten en haar moeder woont er schuin tegenover…

 7. Geen hond in Linschoten die het menu van dit restaurant kan betalen, dan krijg je dit. Het lachje van Geert toont de empathie voor de eigenaar van die tent: te veel kak, die toko…..

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s