Het gezamenlijke antwoord van de Cornutuslezers aan Boboli

Vorige week vroeg ik aan jullie of je me kon helpen de wedervraag van de firma Boboli te beantwoorden. Dat ga ik vaker doen als ik in de penarie zit, de adviezen stroomden binnen. Hartelijk bedankt daarvoor. Ik heb van jullie reacties één antwoord gedicht en naar meneer H. gestuurd.

Beste meneer H.,

Ik run een éénmanszaak. Vandaar de interesse in éénmansgerechten. Het brood dat op de plank komt verdien ik door te schrijven om den brode. Ik zou eventueel rechtstreeks bij u willen bestellen maar daarvoor wilde ik eerst uw website checken. Helaas geeft die wegens het ontbreken van recepten niet veel vertrouwen. Overigens staan op de Engelse site wel recepten, maar ik ben die taal niet goed machtig.

Waar ik uw gerechten zal kopen is nog geen uitgemaakte zaak want momenteel ben ik minder geïnteresseerd in uw producten aangezien u me niet kunt vertellen wat ik er verder mee aankan. Ik wacht die Nederlandse recepten af om verder te evalueren of Boboli een mogelijke leverancier wordt.

Ik heb een afvalverwerkingsbedrijf en misschien zijn die broodjes wel geschikt, voor de kantine. Hoeveel van die mini-calzones passen er trouwens in een 40-foot container? Kunt u een offerte doen voor het verschepen van zes naar Angola?

Na uw late reactie vrees ik dat mijn producten ook te laat hun bestemming zullen bereiken en ben ik tot het inzicht gekomen dat ik mijn producten bij een ander bedrijf ga bestellen.

Overigens ben ik best bereid om tegen betaling receptsuggesties van een superkok(kin) uit De Meern op de site te zetten.

Met vriendelijke groet,

Cor Nutus
De Meern

Zo, daar zijn we mooi vanaf!

Advertenties

17 reacties op “Het gezamenlijke antwoord van de Cornutuslezers aan Boboli

  1. Tja, het blijft buffelen als een eenmanszaak (v/m) wordt gerund en omzet moet worden gegenereerd. Al doende wordt men wijs, soms een illusie rijker. Daarom nog één advies: bezint, eer ge begint.

  2. Er wachten mij een paar slapeloze nachten want ik kijk reikhalzend uit naar het antwoord van H. Volgens mij hebben de Boboli’s nu al klamme handjes wat dan ook weer niet bevorderend is om recepten te gaan schrijven.

    • Ik heb het antwoord zaterdag de 1e verstuurd. Woensdag nog geen antwoord. Maar de eerste keer moest ik ook een herinnering sturen. Maar misschien gaat dat in dit geval wat ver. 😉

    • Zurkel, dat is bij ons zuring. Ik heb het nooit gegeten, maar ken het wel uit de verhalen van Maarten ’t Hart. En je hebt gelijk, er gaat niets boven zelfgemaakt eten, toevallig!

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s