De inbreker van Wilnis (gaap) wéér in Amersfoort (gaap)

Ze kunnen er maar niet genoeg van krijgen bij RTV Utrecht. Telkens als er maar iemand naar een woning wíjst, wordt de foto van de inbreker van Wilnis uit de la gehaald. Zaterdag was het weer zover.

AMERSFOORT – Amersfoort kent van alle grote gemeenten in Nederland de meeste woninginbraken. Daar vinden per 1.000 huishoudens 11,7 inbraken plaats. De Amersfoortse wijk Kruiskamp spant landelijk de kroon: deze wijk telde het afgelopen halfjaar bijna 31 inbraken per 1.000 huishouden.

deinbrekervanwilnis_2014-02-09

Ik weet het, het wordt een beetje flauw om er steeds op te reageren, maar stiekem vind ik het wel leuk. Bekijk waar de inbreker van Wilnis overal heeft toegeslagen.

Advertenties

15 reacties op “De inbreker van Wilnis (gaap) wéér in Amersfoort (gaap)

 1. @Cornutus, je put regelmatig over nieuws van RTV Utrecht. Was daarom benieuwd wie daar achterzitten met die inbreker. Bestuur, directie, eigenaren, redactie, presentatoren in de wirwar van Nederlands publieke medilaland. Gedeputeerde Staten & zo… Kwam wel een paar bekende namen tegen op internet, Henk Westbroek, Pieter Broertjes, Paul van der Lugt, maar het fijne vindt je meestal in het jaarverslag en dan verder zoeken.
  Als publieke omroep mag je verwachten, dat het jaarverslag op internet wordt gezet. Hier het laatste terug te vinden jaarverslag op internet. Zeer bijzonder!
  http://www.roosrtv.nl/downloads/RTV%20Utrecht%20jaarverslag%202011.pdf

  • Jeetje man, daar staan allemaal cijfertjes in! 😉
   Ik moet bekennen dat ik niet zo thuis ben in omroepland. Ik kijk nauwelijks tv. RTV Utrecht vind ik geweldig: marginaal gebeuren, ‘nieuws’ uit de buurt, en toch zo nu en dan een nuttig weetje. Ik zou me als blogger geen raad weten zonder die zender.

 2. Waarom noem je hem de inbreker van Wilnis als hij blijkbaar bij elke inbraak tevoorschijn komt. Ten eerste is dit plaatje geconstrueerd en ten tweede is die deur zo algemeen dat die in elke plaats voorkomt. Of wordt er in Wilnis nog meer ingebroken dan in Amersfoort?

 3. Die gemaskerde is ondertussen opgedoken op tv: in het programma Eurosong 2014 op de VRT doet hij doodleuk mee in het bandje Day One. Om de keyboards te bespelen heeft hij wel zijn leren jekker afgedaan. Die studiolampen zijn te warm om deftig te kunnen musiceren.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s