Hoofdonderzoeker Joris Janssen mag trots zijn op zijn team!

We maken graag grappen over onderzoekers die onderzoeken van andere onderzoekers onderzoeken en dan tot de conclusie komen dat alles heel anders is dan gedacht. Maar waar we aan voorbij gaan is dat een gedegen onderzoek niet zomaar uitgevoerd is. Daar gaan vaak jaren overheen. En soms komt zo’n team van onderzoekers tot onthutsende conclusies, waarvan je denkt “Blij dat ze daar de tijd voor hebben genomen!”. Onbegrijpelijk vind ik het dan dat voor sommige baanbrekende onderzoeken slechts een klein artikeltje in de krant wordt ingeruimd. Daarmee doe je onderzoekers ernstig tekort. Dat wil ik hierbij dus even rechtzetten.

Beste Joris Janssen,

Ik vind dat jullie een geweldige prestatie hebben geleverd, jij en je team. Zonder jouw onderzoek hadden wij niet geweten dat een paar zwarte vlakjes in een simpel rondje in รฉรฉn klap de angel uit een digitaal bericht kunnen halen. Waren jullie maar eerder aan dat onderzoek begonnen, dan had ik nu al mijn oude vrienden nog gehad.

Begrijp me niet verkeerd, Joris, ik verwijt jullie niks! Ik kan mezelf alleen voor het hoofd slaan dat ik niet zelf op het idee gekomen ben om die dingen te gebruiken. De kracht van dingen zit ‘m vaak in de eenvoud, dat moet je ook maar zien. Goed, ik ben geen wetenschapper dus ik hoef mezelf niet veel verwijten.

Nogmaals hartelijke dank voor alle tijd en moeite die jullie in dat onderzoek hebben gestoken en ga zo door!

Cornutus

next-emoticon

Advertenties

22 reacties op “Hoofdonderzoeker Joris Janssen mag trots zijn op zijn team!

  1. Joris is al bezig met zijn volgende baanbrekende onderzoek: welke geloofsovertuigingen hebben pausen overwegend gehad in de afgelopen vijfhonderd jaar, en hoeveel van hen maakten hierbij gebruik van sociale media?

    • Haha die scheppen alleen maar verwarring mensen hebben dan geen houvast meer in de tekst ze moeten steeds opnieuw beginnen omdat ze tussen de regels door niet meer weten waar ze zijn wat lezen ze eigenlijk precies

  2. Ik heb ze dan ook allemaal, die emoties..๐Ÿฝ๐Ÿ—๐Ÿœ๐ŸŒ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘น๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘…๐Ÿ‘Ž๐Ÿ™‡๐Ÿ‘“๐Ÿ’‹๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’”๐Ÿ‰๐Ÿฒ๐ŸŒžโšก๏ธโ›„๏ธ๐Ÿฎ๐Ÿ”๐Ÿ€„๏ธโšฝ๏ธ๐Ÿ“Œ๐Ÿ”จ๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ”‹๐ŸŽ‰๐ŸŽ…๐Ÿ ๐Ÿš‡โœˆ๏ธ๐Ÿšจ๐Ÿš”๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ”ž๐Ÿšณ๐Ÿšธโ›”๏ธยฉโŒโ“๐Ÿ”š๐Ÿ’ฏโœ”๏ธ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ญ๐Ÿ’ฃ๐Ÿšจ๐Ÿ†๐ŸŒ

  3. Hahaha, ik vind het eigenlijk vooral grappig. Zoals vorig jaar toen een team wetenschappers (sociologen e.a.) zich had gestort op het onderzoeken hoe de gezichtjes van de Lego-poppetjes door de jaren heen waren veranderd. Echt.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s