“Normaal gesproken ruik je daar niks van.”

De gemeente Utrecht heeft onlangs de rosse buurt aan het Zandpad ontruimd. Het is de bedoeling dat de dames een nieuwe plek krijgen, vlakbij hun oude stekkie. Maar denk nou niet dat daarmee alles rozengeur en maneschijn is. In tegendeel. Volgens RTV Utrecht kunnen prostituees en hun klanten daar last krijgen van een weeïge stank. Geen flauwe grappen graag!

Die stank wordt veroorzaakt door de verouderde waterzuiveringsinstallatie naast de toekomstige prostitutiezone. En die installatie van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden wordt voorlopig niet vervangen, omdat het een te dure investering is. Klaar ben je! Leg dat thuis maar eens uit. Dat wordt heel de weg terug naar huis met je raampje open rijden.

Volgens Jur Bulthuis van het Hoogheemraadschap zal het allemaal zo’n vaart niet lopen.

poepdampen

Dat is dan weer een hele opluchting.

Advertenties

34 reacties op ““Normaal gesproken ruik je daar niks van.”

  1. Raampje open, verdacht. Parfum kopen, verdacht. Okselspray kopen, verdacht. Even gaan uitwaaien, verdacht. En het valt ook niet meer te verbloemen met een kwartiertje in een rokerig café, die zijn er niet meer. Het zal wel druk worden op regenachtige dagen.

  2. Dus Vlamingen noemen “de daad” poepen, fascinerend! Wat kan dit blog toch leerzaam zijn. Vraag ik me alleen af welke uitdrukking jullie gebruiken voor het laten passeren van de maaltijd van gisteren.

  3. Lijkt me een uitkomst: of zal mijn vrouw het erg vinden als ik een keer moet op een openbaar toilet? Had Paul van Vliet het lang geleden ook al niet over de “poepspray”? En dat gratis erbij!

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s