We zullen wel nooit weten wat die laatste zin te betekenen heeft

Uit het programma van de bewonersbijeenkomst ‘Veilig Wonen’

Het ‘Donkere Dagen Offensief’ betekent een verscherpt toezicht en intensievere surveillance gedurende de winterperiode. Ook worden er activiteiten georganiseerd om mensen bewuster te maken van de risico’s op woninginbraak. Zoals de bewonersbijeenkomst ‘Veilig Wonen’ op 23 oktober.
Tijdens deze avond wordt door de politie de workshop ‘Herkennen van verdacht gedrag’ gegeven. Aansluitend gaan de bewoners samen met een wijkagent en een ex-inbreker de wijk in. Tijdens de buurtschouw kijken bewoners door de ogen van een inbreker naar hun eigen wijk en krijgen zo inzicht in risicovolle situaties. In de pauze is er gelegenheid de stands van experts op het gebied van inbraakpreventie te bezoeken.
Gedurende de bijeenkomst krijgen deelnemers zo handvatten om het risico op woninginbraak te verkleinen. Een deelnemer zal gevraagd worden een nabrander ‘achter’ te laten.

Inbraakpreventie

 

Advertenties

8 reacties op “We zullen wel nooit weten wat die laatste zin te betekenen heeft

  1. Ik zie fascinerende kattenluiken op de foto. Of een swingersbuurtje. Een manier om je bal terug te halen. 1 dompertje zou ik wel geloven, maar drie? Hier is meer aan de hand!
    Over het woord nabrander zou ik mij geen zorgen maken: Welke niveau dicht je een wijkagent nou echt toe? Weet je wel hoe lastig het is om de trema’s op ideeënbus te zetten?

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s