Afbeelding

De presentator kijkt helemaal niet verbaasd!

verbaasd vraagteken

Advertenties

16 reacties op “De presentator kijkt helemaal niet verbaasd!

 1. Slechts één fotoshot voordat Stümmert zei dat hij de nominatie overdoeg aan Ann Sophie, die hem op dat moment feliciteerde met tachtig procent van de 10 miljoen uitgebrachte stemmen via telefoon, Twitter en SMS.
  Rock, Soul en Blues zanger Kümmert is inderdaad een ‘kleine’ jongen met een hele grote’ stem à la Joe Cocker, die voor ‘pure’ muziek zonder poespas leeft, media- en showgeweld schuwt en geen ‘Udo Jürgens’ stempel opgeplakt wil krijgen. ZIjn weigering was inderdaad een unieke “Hammer, schief gelaufen…”. Drie maal dikke pret.
  Hulde voor het gevoel voor muziek onder het Duitse publiek.

 2. Barbara Schönenberger is een pro voor wie ik veel respect heb. Ze gaf Stümmert geen enkele ruimte om zich te bedenken. The show must go on. Het enige dat je je af kunt vragen is wie er gewonnen zou hebben als Stümmert niet de halve finale zou hebben gewonnen (oftewel als hij zich al eerder zou hebben teruggetrokken).

   • Ik heb het toevallig live gezien, het was een shocker, super live TV en alleen al uit dat oogmerk interessant. Inhoudelijk (kwaliteit van de liedjes en wie waar naartoe gaat) interesseert het mij geen zier :-).

  • Ja, ja, Songfestival, Duitsers, negeren!…. Avondje’s muziekgala’s in Arena’s van de eerste, tweede en derde voetbaldivisie’s in tientallen grote steden, tot 100.000 bezoekers per avond en twee dagen later staan Arjen Robben, Huntelaar, V.d. Vaart en Dost weer op de groene matten. Drie dagen muziek op race- en testcircuits. Groot deel van de muzikanten willen naar het Songfestival. Een mljarden business. Duiken plotseling dan twee ‘outsiders’ op, die de finale halen. LOL toch?
   Bekend dat Lou Bega van o.a. Mambo Nr.5 Duitser is en woont en werkt in Berlijn?

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s