HIER IN BUNSCHOTEN RAKEN WIJ NOOIT IN PANIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wp_ss_20150314_0001

… er rekening mee dat iemand met fiets en al het water in was gereden. Uiteindelijk werd alleen een brandend fietslampje gevonden. Toen er niemand in het water bleek te liggen werd de zoekactie gestaakt.

Advertenties

4 reacties op “HIER IN BUNSCHOTEN RAKEN WIJ NOOIT IN PANIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Ik kan me er iets bij voorstellen. De plaatselijke veldwachter moet gedacht hebben dat die fietser onder water nog als een gek aan het fietsen was om middels de dynamo zijn lampje te laten schijnen was om de weg naar buiten te kunnen vinden in het donker. Dat hou je niet al te lang vol natuurlijk.

    P.S. Heeft de rechtmatige eigenaar van dat fietslampje zich al gemeld?

  2. Met een ouderwetse dynamo als energiebron, had deze actie waarschijnlijk niet plaatsgevonden. Gelukkig rijden nog veel Amsterdammers zonder´licht anders gaat daar op het brandweerbudget het licht uit.

  3. Het jaarverslag van de vrijwillige brandweer aldaar laat zien dat het gemiddeld aantal uitrukken over de laatste 10 jaren zes per jaar bedraagt. Dat zou je niet zeggen als je dit leest, maar het verklaart wel veel!

  4. Wat een perfect lampje, blijft onder water ook nog schijnen. Blijkbaar geen kortsluiting. Wat voor merk lampje was dat? Zat het nog ergens aan vast of was het helemaal alleen. Zou het Lampje van Willie Wortel geweest zijn?

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s