Cornutus zegt: “Vlucht! Je hebt tot september de tijd!”

BenA

 

Uit de NRC Next van Vrijdag 8 MEI 2015
ALPHEN AAN DEN RIJN.-Alle memaggies, ze zijn terug. Begin dit jaar kondigden Bas en Aad vanToor aan dat ze een rol zouden spelen in de nieuwe speelfilm Keet en Koen en de  speurtocht naar Bassie en Adriaan. Gisteren waren ze voor opnames in vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn.
In de film worden Bassie en Adriaan – vlak voordat zij een grote onderscheiding krijgen voor hun verdiensten aan de mensheid – ontvoerd door de Jonkheer, een neef van de Baron uit de oude televisieserie. Hun lot ligt in de handen van straatartiesten Keet en Koen en commissaris Kroon, die een spannende speurtocht starten.
Bas en Aad van Toor (inmiddels 78 en 71 jaar oud) braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun beroemde stoelenact. Vervolgens gingen ze als Bassie en Adriaan verder en waren ze 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel.
De nieuwe speelfilm gaat waarschijnlijk in september in première.
Advertenties

10 reacties op “Cornutus zegt: “Vlucht! Je hebt tot september de tijd!”

  1. Vergeet ’t maar, vluchten heeft geen zin. Dit wordt een exportschlager van jewelste. *Keet en Koen* heeft de potentie voor een Golden Globe Award, al was het slechts om coulrofobie de wereld uit te helpen.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s