Afbeelding

Je kan die vélo daar wel neerzetten, maar Cor maakt er heus geen foto van!

geen foto waard

10 reacties op “Je kan die vélo daar wel neerzetten, maar Cor maakt er heus geen foto van!

  1. Dat is behoorlijk oneerbiedig, nota bene in het land van de Tour de France. Ik stel me zo voor dat iemand hem daar na de laatste werkdag heeft neergezet om hem nooit meer aan te raken, maar ik ben nu eenmaal een romanticus.

  2. Vreemd, eerst muurtje opknappen en dan een oeroude verroeste fiets met bloemenmandje op de bagagedrager tegen het muurtje zetten als het huis verkocht moet worden. Maar ja, Michel, hè, het Franse equivalent voor Otto Normaalverbruiker.

  3. Zo maken ze decors voor films: het lijkt mooi maar het is eigenlijk nep. Dit lijkt me een decor voor een ouderwetse Franse film alleen wordt hier wel geprobeerd om potentiële kopers te verleiden ipv filmliefhebbers.

    • Precies. Op het eerste gezicht denk je, wat aardig. Maar als je dichterbij komt blijkt het inderdaad behoorlijk gekunsteld. Enfin, moet kunnen.
      Overigens kwamen er twee Nederlandse geïnteresseerden naar dat huisje kijken. Samen met een Nederlandse makelaar die in een auto met Frans nummerbord reed. Maar ja, daar in het zuiden van Bourgogne wemelt het van de Nederlanders.

Reageren mag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s